Aarthurfeesten.be

background-logo

ROMMELMARKT

Eén van de grootste van Vlaanderen

De ideale daguitstap

​​Met ruim 30.000 bezoekers zijn we één van de grootste rommelmarkten van Vlaanderen! 
Vele bezoekers maken er trouwens een dagje van en doen eerst een stuk van de rommelmarkt, nemen een middagmaal aan de tent en doen dan verder hun ronde op de rommelmarkt en genieten ondertussen van één of meerdere terrasjes of een lekkere wafel of ijsje. 
Honger hoef je nooit te lijden want overal op de omloop vind je wel iets om de maag te vullen. 

In en rond de feesttent kan je genieten van  diverse optredens.  
Let op : de prijs is nu 6 euro per 5 meter ! 

Unieke structuur

De structuur is zo opgebouwd dat je in een soort spinnenweb rondloopt.  Dit betekent dat het niet over een lange afstand gaat als je wil terugkeren naar het centrum van de markt (de feesttent) waar je voor alles terecht kan 

( bakkerij – animatie – optredens– frietkraam – BBQ – WC – springkasteel – speelplein – …. ).  

Een plannetje downloaden is een goed idee (zie onder) !  Er zijn ook plannetjes te verkrijgen in de feesttent (bij de bonnetjesverkoop) en dit zolang de voorraad strekt.

​​Lekker middagmalen voor een prikje

​Vanaf 11u30 tot 14u30 kan je genieten van een lekker middagmaal voor een heel democratische prijs. Warm gerecht met frietjes , saus en groentjes voor een prikje. 
Daarvoor moet je aan de feesttent zijn! 

3 terassen om te vertoeven

​Aan de feesttent (+500 stoelen)

Jeugdvoetbal

Brandweer

Toiletten

Het inrichtend comité heeft op meerdere plaatsen extra-toiletten voorzien langs de omloop ( zie plannetje ) en tevens is er een WC-wagen (meerdere toiletten) met toezicht aan de feesttent en ook in de brandweerkazerne zijn meerdere toiletten beschikbaar.  

WC-wagen en brandweer  zijn evenwel betalend, de overige gratis.  Ook een aantal inwoners laten standhouders toe om hun privé-toilet te gebruiken.

toilet
parking

Parkings

Drie grote bezoekersparkings ( samen  2500 wagens) zorgen ervoor dat de bezoekers zich weinig zorgen moeten maken om te kunnen parkeren in de nabijheid van de markt. Alle parkings zijn aangeduid en te bereiken via de Roeselarestraat ( Baan Roeselare-Hooglede).